شنبه ۲۴ اسفند ۹۸ | ۰۲:۲۴ ۸۶ بازديد
انگور جزو ميوههايي است كه ميتوان از آن براي تهيه لواشكي خوشمزه استفاده كرد. براي درست كردن لواشك انگور ميتوانيد ميوههاي ديگر مانند هلو و آلو را به انگور اضافه كنيد تا لواشك طعم بهتري پيدا كند.

لواشك يكي از تنقلات خوشمزه و بسيار پر طرفدار است كه آن را با انواع ميوهها در طعمها و مزههاي مختلف تهيه ميكنند. در اين ميان انگور ميوه محبوبي است كه از خواص آن به شكل ميوه تازه، كشمش و مويز، شيره انگور، سركه انگور و لواشك استفاده ميشود. شما فقط با داشتن يك پنجره رو به آفتاب ميتوانيد در منزل لواشك تهيه كنيد. در ادامه طرز تهيه لواشك انگور و همچنين حكم شرعي جوشيدن انگور براي درست كردن اين لواشك را خواهيد خواند.
طرز تهيه لواشك انگور
مواد لازم (براي ۶ نفر يا بيشتر) | |
انگور | ۲۵۰ گرم |
آب | يك ليوان سر خالي |
آلو قرمز (اختياري) | نيم كيلو |
هلو (اختياري) | ۲۵۰ گرم |
دستور تهيه
- انگور و ديگر ميوهها را خوب بشوئيد.
- انگورها را دانه كنيد، دم و چوب آنها را بگيريد.
- همه ميوهها را در يك قابلمه بريزيد و يك ليوان سر خالي آب به آن اضافه كنيد.
- قابلمه را روي شعله زياد بگذاريد تا به جوش آيد؛ سپس به محض اينكه جوش آمد آن را كم كنيد. (هر از گاهي مواد را هم بزنيد تا ته نگيرد.)
- زماني كه ميوهها له شده و آب آن جمع شد، شعله را خاموش كنيد؛ صبر كنيد تا كمي خنك شود.
- در اين مرحله مواد را از صافي رد كنيد تا پوسته و هسته ميوهها از آب و عصاره آنها جدا شود. (اگر مايع رد شده از صافي بسيار شل است بايد دوباره آن را روي حرارت بگذاريد تا كمي غليظ شود.)
- كف سيني نايلون تميز پهن كنيد.
- مايع رد شده از صافي را آرام روي سيني بريزيد. (ضخامت مواد بايد نيم تا يك سانتيمتر باشد.)
- سيني را به مدت حداقل دو روز در آفتاب بگذاريد تا لواشك خشك شود.
- زماني كه لواشك كاملا خشك شد ميتوانيد آن را نوش جان كنيد.